26 agosto 2019

Gurús veganos y dietas verdes en Instagram

Gurús veganos y dietas verdes en Instagram

El veganismo no podría estar más de moda… Algo ayuda que las dietas a partir de alimentos verdes son deliciosas, éticamente responsables y también buenas para tu salud (y para el planeta). Si ya tienes hambre, prepárate para los antojos que te van a dar con estas coloridas calorías cuando acabes de navegar por estos gurús de la buena comida en Instagram.

ohsheglows 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Peace out summer ✌️

Une publication partagée par Angela Liddon / Oh She Glows (@ohsheglows) le

Angela Liddon tiene un objetivo: ayudarnos a brillar desde el interior. Proliferan las recetas veganas que agraden a las masas, y en su libro son fáciles de seguir y encima las acompañan su delicioso aspecto. En serio, ¿helando de galleta y mantequilla de cacahuete?

Sigue a Angela para : deleitarte con postres de ensueño, maravillas en un solo cuenco, e inspiración a raudales.

weareveganuary

 

Voir cette publication sur Instagram

 

🤤 Is there anything better to start your busy working day than a berry smoothie jar, smothered in peanut butter, concealing a generous handful of granola. Grab, blend and go! 🏃⠀ •⠀ 😴 What vegan delights get you up out of bed in the morning? Comment below! 👇⠀ •⠀ 📷 Recipe & Image: @danielaziatikova⠀ •⠀ #Vegan #Vegans #PlantBased #CrueltyFree #VeganForLife #VeganAF #VeganMovement #VegansOfInstagram #VeganLife #VeganLifestyle #VeganForTheAnimals #VeganForHealth #VeganForThePlanet #VeganForTheEnvironment #VeganForEverything #Veganuary #Veganuary2019 #VeganJanuary #GoVegan #TryVegan #smoothie #smoothiear #breakfast #grabngo #smoothies #peanutbutter #PB #granola #granolajar

Une publication partagée par Veganuary (@weareveganuary) le

El movimiento internacional Veganuary es como un tsunami vegetal. Gigantes minoristas y marcas de comida rápida están ampliando su oferta vegana para seguirle el ritmo a las tendencias del mercado, y los medios de comunicación globales denominan al 2019: “el año en el que se popularizó lo vegano”. Y todo ello gracias a esta gente.

Sigue Veganuary para ver : noticias, datos de campañas y recetas que sacien el alma.

jonvenus

 

Voir cette publication sur Instagram

 

🏔Hiking with the Fam👶🏼 Just got back from an awesome mountain exploration session here in Norway🇳🇴 @Kathrine_moen ‘s parents are building a cabin in this EPIC spot, can’t wait for all the time we are going to spend here in the future😍🙌🏼 Noahs going to love having this full Norwegian nature experience!

Une publication partagée par Jon Venus (@jonvenus) le

¿Tienes obsesión por las proteínas y te flipa el fitness? ¿Quieres tener un físico definido pero no crees que una dieta vegana te ayude a conseguirlo? Te equivocas. Solo tienes que echarle un vistazo al imponente Jon Venus para pasarte al lado verde (aunque no creemos que consiguió tener esos brazos levantando ensaladas).

Síguelo para ver : platos rebosantes de proteínas, consejos de fitness e increíbles fotos del antes y el después. 

avantgardevegan

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Green Gazpacho ☀️ with rose petal ice & avocado rose. Spring/summer in a bowl! Recipe in my book #VEGAN100. I hope everyone has had a good start to their week! Happy #EarthDay 🌎 @gazoakley • • • • • #vegan #vegans #vegano #veganfood #vegeansofinstagram #veganlife #vegansfoodshare #vegganlifestyle #veganism #veganfoodporn #foodporn #foodie #food #cardiffvegans #welshvegans #cardiff #wales #vegetarian #avocado #vegancake #avocado #vegancommunity #bestofvegan #letscookvegan #veganguy #avantgardevegan #vegan100

Une publication partagée par Gaz Oakley (@avantgardevegan) le

Gaz Oakley es todo veganismo. Es un fenómeno de YouTube, cuenta con colaboraciones de cadenas de restaurantes innovadoras para nuevas recetas, y llena de “Insta-goodness” las etiquetas #Vegan100 y #VeganChristmas. Bueno, cuando tiene un hueco y no está cocinando algo…

Sigue a Gaz para ver : albóndigas veganas, comida con un aspecto sospechosamente parecido a la carne, o para sentir envidia de las barbas.

happyandhealthy96

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Back when I was eating vegan yum cha in Sydney. As crazy as travelling was, I feel like these last few months at home have tested me more than ever emotionally mentally and spiritually. I’m so grateful for all the love on my latest video. Unconditional self worth and self love has always been something I’ve struggled with and I love sharing what I’ve learnt along my journey with you guys, thank you for always listening! Xx

Une publication partagée par STEPH YU 🌱 VEGAN ✨STORY TELLER (@happyandhealthy96) le

Steph Yu crea comida asiática a la que solo podemos aspirar, con una presentación impecable y equilibrados boles budistas. El color es un elemento fundamental y divertido, y entre sus favoritos están frívolos donuts, brownies a los que dan ganas de hincarle el diente y ridículamente radiantes tazones para el desayuno. Puede que sean plantas, pero no solo son verdes.

Sigue a Steph para ver : postres divertidos, brillos, desayunos espectaculares y delicados manjares asiáticos.

plantbasedonabudget 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Are you craving a delicious vegan Italian meal? Don’t miss this new Eggplant Penne recipe! Find it here: plantbasedonabudget.com/recipe/eggplant-penne (link in my bio)⁣ .⁣ .⁣ #plantbasedonabudget #veganonabudget #vegetarianonabudget #healthyonabudget #healthylunch #healthydinner #vegetariandinner #vegetarianrecipe #vegrecipe #veganrecipeshare #whatveganseat #veganfood #veganrecipes #healthyrecipes #vegetarianmeals #plantbaseddiet #plantstrongrecipe #easyrecipe #easydinneridea #vegetarianinspiration #plantbasedmealideas #veganitalian #italianpastarecipe #eggplantdish

Une publication partagée par Toni | Plant-Based on a Budget (@plantbasedonabudget) le

Los platos low costde Toni son la bomba, y demuestran que no tienes que tener mucho dinero para tener muchos nutrientes. Su propio apartado vegano para bodas tiene su rollo. Si los precios del pasillo de alimentos ecológicos te hacen estremecer, haz algo y empieza a ahorrar con los consejos de la reina del veganismo low cost.

Sigue a Toni para ver : recetas de bajo coste, ideas veganas para bodas. 

pureveganfood

 

Voir cette publication sur Instagram

 

KEY LIME CAKE Plant-based, cashew-free, gluten-free, sugar-free CRUST 1 cup almonds 1 cup GF oats 10 drops monkfruit extract 2 tbsp coconut oil 1/2 tsp sea salt FILLING 3 limes, halved and juiced 2 ripe avocados pulled and pitted 10 drops monkfruit extract 2 cups coconut milk 2 tsp agar powder Process all crust the ingredients for the crust in a food processor with the “S” blade attachment, until crumbly. Press into layered with parchment paper 6-inch pie pan. I used heart shaped pan 💚 Blend all filling ingredients except agar afar and 1 cup coconut milk in the blender until smooth. In a shallow nonstick pan, mix the agar into 1 cup coconut milk. Turn the heat on medium low. Heat slowly and stir gently until it is bubbling and gummy. Then add the agar mixture to the blender and blend. Pour the mixture into the crust. Refrigerate 3-5 hours until it is firm. You can chill it faster in the freezer for 30-40 minutes Garnish with lime slices, berries, pumpkin seeds and mint. Experience joy!

Une publication partagée par LENA ROPP (@pureveganfood) le

La misión de Lena Ksanti es simple: conseguir que el mundo coma más vegetales. Sus hijos son sus primeros conversos y sus delicias aptas para niños aparecen mucho en las preciosas fotos que muestra su pasión por este tipo de dieta. Es el cielo, lleno de frutas y de flores.

Sigue a Lena para ver : delicias veganas para niños, platos caleidoscópicos e inspiración sobre el estilo de vida. 

deliciouslyella

 

Voir cette publication sur Instagram

 

When you’re too tired to cook but need to eat, this is everything 🙏🏼 My third trimester exhaustion feels out of control this week, I’m so tried I feel like I can’t concentrate on anything, and this is hitting the spot. Our frozen yellow Thai curry with 3 min noodles and some leftover tempeh. Looks fancy, couldn’t have been simpler, basically no cooking or washing up and still getting all the goodness 🙏🏼 Never been more thankful to our team for making what we make and you’ll be able to get the frozen meals in lots more places soon too, and you’ll also find the recipe for this curry in The Plant-Based Cookbook 🌱

Une publication partagée par Deliciously Ella (@deliciouslyella) le

Ella escribió el libro de cocina vegano con mayor y más rápido éxito de ventas de todos los tiempos. Es una reina en Instagram y su reino vegano incluye un podcast, una app, una gama de snacks, productos gourmet y mucho más. Visita su apetecible página para probar los secretos de su éxito.

Sigue a Ella para ver : platos imposiblemente coloridos y hermosamente fotografiados de delicias vegetales.

earthyandy

 

Voir cette publication sur Instagram

 

TROPICS BOWLS! 🌴🥥 The best way to get to the tropics is by eating it! 👊🏽 😉 What’s your favorite fruit or the one you couldn’t live without? 🍉🍌Mine are longan, apples and mangos but probably couldn’t live without bananas! Bananas are the best base for creamy smoothies and smoothie bowls but if you’re not a banana lover, freeze coconut or almond milk into ice cubes for a similar affect! To make these bowls at home: 1 cup frozen mango 2 frozen banana 1 cup frozen blueberries or Pitaya 1/4-1/2 cup nut milk of choice Blend together and top with your favorite fresh fruit and in this case homemade granola! Im craving these so bad after a day of bad food choices and being sweaty hot from our day of travels! It’s amazing the difference food choices can make on your day eh? Feeling a bit bloat and blah which actually is a good reminder why it’s worth it to watch Food combining and uhh not eat chips all day long! Haha. Tomorrow, you’re a clean slate! Who needs a restart with moi?!

Une publication partagée par Andrea Hannemann (@earthyandy) le

La mamá surfista Andrea Hannemann, residente en Hawái, no solo lleva una bonita vida con una preciosa familia. Su corazón le lleva a luchar por la gente y por el planeta, y nos regala recetas fáciles de elaborar, completamente veganas y para toda la familia.

Sigue a Andy para ver : comida saludable con el estilo de vida playero hawaiano (y niños con cocos). 

bestofvegan

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Gyoza with cabbage & edamame fillings by @woon.heng 🧡 . Ingredients:⁣ ~ 1 package gyoza wrappers ~ 3-4 cups chopped cabbage⁣ ~ Finely diced: 1 small carrot, 1 cup boiled edamame beans, 1/2 cup dry roasted walnut⁣s ~ 1/4 cup chopped scallions, 2 tablespoons tapioca/corn starch, 1 tablespoon grated ginger⁣ ~ sesame oil, soy sauce, oil and salt to taste, hot water⁣ ⁣Instructions: 1. In a heated non-stick pan with 2 teaspoons oil, sauté cabbage for 2 minutes until fully cook through & season with 2 teaspoons of soy sauce. Drain all excess liquid, if any. Place sautéd cabbage, carrot, edamame, walnut, ginger in a big bowl. Mix well & season with 1/2 teaspoons salt, & few drizzle of sesame oil. Taste test, then fold in the starch.⁣ 2. In a heated non-stick pan (12 inch) with 1 teaspoon oil, place gyoza, flat side down & pan fry for 1 minute. Check to see the bottom is browned, then, slowly pour in 3/4 cup of hot water. Cover lid, turn heat to low-med & simmer until all water is absorbed, a brownish lacey layer will form as well. Turn off heat & let gyoza sit in the pan for few seconds before serving.⁣ ⁣Sauce: Mix together 3 tablespoons of dumpling sauce, 2 tablespoons hot water until well combined. ⁣ A few tips to wrap the dumplings: 1. Let the wrappers come to room temperature. 2. When pleating on one, cover the rest with slightly damp paper towel⁣ 3. Filling ingredients should not be too saucy. 4. Remove as many air pockets as possible when wrapping (most important)⁣ & seal all openings properly by pressing the wrappers firmly. #bestofvegan [Find thousands of vegan recipes on www.bestofvegan.com, direct link in bio @bestofvegan]

Une publication partagée par Best Of Vegan (@bestofvegan) le

Menos mal que son solo fotos. Cada plato es tan apetecible que sería difícil no comérselos todos si nos los pusieran delante. Desde suculentos entremeses hasta pudines prístinos de múltiples tonalidades. Lo mejor de lo mejor de la comida vegana presentada con meticulosidad, de una creatividad sinfín y indescriptiblemente sabrosa. Mmmmm.

Sigue para ver : recetas diarias, torres de tortitas, tazones crujientes y comida muy, pero que muy rica. 

Hazte con el poder puro de la naturaleza con Alcasana – una de las aguas más alcalinas del mundo, con un pH de 9,4. En el corazón del valle de los Cárpatos, Alcasana se extrae de acuíferos que se encuentran a cientos de metros de profundidad y se embotella en la fuente con el fin de conservar su sabor superior y sus propiedades especiales.

 

AlcaSana Agua de Manantial Naturalmente Alcalina – Extendido from AquaVia on Vimeo

Artículos recientes